perjantai 10. tammikuuta 2020

Tammikuun ihmeitä

Uusi vuosi jo hyvällä alulla.Juhlapyhät arkipäivinä on sekoittanut aika tavalla tätä tammikuun alkua,mutta eiköhän tässä pikku hiljaa päästä normaaliin järjestykseen.Muutoin kaikki juhlapyhät  on  mennyt hyvin ja nopeasti.
Pakko palata taas säähän koska se on vaihdellut niin paljon .. siis vuorotellen lunta maassa muutama päivä ja sitten vettä sekä lämpöasteita kovan tuulen kanssa.Ihan on sekaisin koko talven sää.Tällä hetkellä taas vähän pakkasta,mutta lumetonta.
Katselin, että sipulikukat joita syksyllä istutin on jo alulla..tammikuussa!Kasvimaalla jotkut yrtit ja vihreät jatkaa kasvuaan talvesta huolimatta mm minttu, timjami sekä lehtikaali.

Oikein hyvää alkanutta vuotta ja tammikuuta Sinulle <3













Kiva kun kävit blogissani <3

7 kommenttia:

  1. Kuvia katsellessa ,eipä uskois että tammikuu....
    Mukavaa viikonlopua,Sinulle Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sano muuta,ei tosiaan uskoisi!Kiitos samoin sinulle Liisa mukavaa viikonloppua :)

      Poista
  2. Hyvää alkanutta vuotta, Anu! Toivottavasti toiveesi kantavat ja uusi vuosi tuo kaikkea kivaa tullessaan. Kiitos sinulle blogikaveruudesta ja siitä, että jaksat kurkistaa kirjoituksiani <3. Aurinkoista talvipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla Annika ja samoin itsellesi, kiitos blogikaveruudesta ja on todella mukava seurata sinun ihanaa blogiasi <3
      Suloista sunnuntaita!

      Poista
  3. Mukava kuulla, että juhlapyhät menivät mukavasti. Kovasti tuo sää heittelee. Eilen oli mitä upein päivä ja illalla alkoi sen sorttinen myrsky, että huh heijakkaa. Lunta saisi hieman tulla, niin toisi valoa. Hieman pelottaa, mitä puutarhan kasvikunta tykkää tästä sahaavasta säätilasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivottavasti sinullakin on pyhät mennyt hyvin :) Toden totta,eilen taas hetkessä muuttui sää ja samaa täällä jo mietitään,että mitä luonto/kasvit tykkää näistä vaihtelevista säistä?

      Poista
  4. Vuosi on tosiaan alulla jo hyvän matkaa. Samoja tunnelmia on meilläkin. Sipulikukat ovat pitkällä, pelottavan pitkällä. Äsken tupsautti lunta ja se ehti kastella maan ja suli pois. Elämän eka tällainen talvi. Ehkä tulevaisuudessa ei ihmetystä enää..

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...