perjantai 31. tammikuuta 2020

Keväistä ilmaa tammikuussa

Tammikuun viimeinen päivä ja ulkona on jo keväistä ..plusasteita ja aurinkokin pilkistelee sekä linnut laulaa kovasti.Kyllä on linnutkin ihmeissään näin leudosta ja lumettomasta talvesta.Toivotaan etteivät ala pesintä puuhiin vielä koska uskon, että takatalvi vielä tulee jossain vaiheessa.
Pikkuisen on lunta maassa,mutta pääosin maa ollut paljaana koko talven.Eikä puhettakaan, että voisi hiihtää tai luistella tänä talvena.No tietenkin voi käydä jossain hallissa luistelemassa tai hiihtämässä / laskettelemassa vaikka lapissa jos uskaltaa eikä pelkää koronaviruksen tarttuvan.
Vaikka lunta on ollut vähän jos ollenkaan niin jääkiteistä on muodostunut kivoja pintoja kasveille ja kiville aika ajoin sekä muutamia kauniita auringon laskuja / nousuja on saanut seurata.



















Mukavaa tammikuun viimeistä päivää  ja  ihanaa helmikuuta <3

Kiva kun kävit blogissani <3

6 kommenttia:

  1. :)))) Ihanat kuvat....
    noin kauniisiin kuviin on mukava saattaa tammikuu..2020
    Kyllä pienikin kuura kaunistaa luontoa!
    Aivan kerrassaan ihania kuvia!!!
    Oikein mukavaa iltaa :) ja Hyvää alkavaa helmikuuta! Sinulle Anu ! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon Liisa <3 Totta kyllä pienikin kuura kaunistaa kun lunta ei ole :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on ollut outo talvi. Nyt meilläkin on lunta ja pakkastakin muutama aste ja mikä parasta aurinko paistaa. Kun nyt pysyisi muutamassa pakkasasteessa :) Mukavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan,todella outo tavi ja sään vaihtelevuus ihan ihmeellisen nopeaa!Täälläkin nyt lumi maassa,mutta katsotaan onko enään huomenna ;D

      Poista
  4. Kyllä on hauskoja kuurakuvia, kuurankukkia. Kun kävimme viikko sitten autolla Helsingissä, näimme ja koimme kaikki tämän talven säät ja kelit samalla reissulla; sulista teistä jäisikin sekä räntä-, vesi- ja lumisateet. Täällä Kainuussa on lunta ja napakoita pakkastakin on nyt välillä ollut. Tavanomainen ei ole talvi täälläkään ollut tänä talvena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tarja ja aikamoista kun yhdellä reissulla kokee/näkee kaikki talven kelit ja vähän syksyn sekä keväänkin!
      Mukavaa viikon jatkoa <3

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...