torstai 12. syyskuuta 2019

Syksy

Syksy jo aika pitkällä melkein puolessa välin.Vielä ainakin ollut ihan mukavia ilmoja.. no sadetta on tullut reippaammin,mutta lämmintä kuitenkin.Sadetta täällä on koko kesän kaivattukin ja nyt sitä on saatu, joten kaikki hyvin.Nyt kuitenkin on lupailtu kylmenevää säätä viikonlopusta alkaen joten saa varmaan sanoa hyvästit kesäkukille ja alkaa laittamaan puutarhaa syyskuntoon.
Ehkä voisi istutella joitain sipulikukkia joita voi sitten ensi keväänä ihastella.
Vielä voisi katsella vähän puutarhan kukkia koska ovat vielä kukassa ja syksyn edetessä alkavat jääväämättä kuihtumaan.Samettikukat ja krassit kukkii vielä tosi runsaasti.Zinniat sinnittelee ja kehäkukat sekä lumihiutaleet kukkii vielä hyvin.Syyskatkeron väri on syvän sininen.Vanhan talikon laitoin köynnös tueksi ja koristeeksi.Koristekatos sai tuolit ja pöydän pitkän etsinnän jälkeen <3

Miten sinä otat syksyn vastaan sisällä / puutarhassa?
Värikästä syyskuuta ja mukava kun vierailit blogissani <3


10 kommenttia:

 1. Kylläpäs siellä kukkii kauniisti! Meillä vielä vähän syysleimut kukkivat. Syysastereiden kukkaan puhkeamista odotan. Vähän epäilen, että noinkohan ehtivät... Sipulikukkia pitäisi istuttaa, kunhan ehdin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sat!Oi syysasterit ovat kauniita kukkia toivotaan,että kerkiävät kukkiin sinulla.Minulla niitä ei ole ollenkaan.Sama täällä kyllä jotain sipulikukkia pitää vielä istuttaa :)

   Poista
 2. ai miten ihanat kuvat,kaikki!!!
  Tuo koristekatos,voi miten se on kaunis...ihailen suunnattomasti:)
  Krassi,samettikukka,kehäkukka,lumihiutale ne kaikki ovat kauniita....sittenkin oli hyvä kukka-kesä:)))
  syyskatkero onko nimensä saanut myöhäisestä kukkimis ajasta?,mutta upean värinen ,Harvoin näkee näin syvän sinistäkukkaa.
  oi```silmä lepäsi ;)ja mieli ilahtui:)'Kiitos Anu!
  Kauniista tarinastasi!!
  Ihanan värikästä viikonloppua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liisa <3 Koristekatos miellyttää omaakin silmää ja halusin sen laittaa isojen koivujen alle eikä mitään pohjalaattoja kivestä eikä puusta.. vain nurmikkoa.En kyllä tiedä mistä syyskatkero on nimensä saanut,mutta kaunis kukka silti ja tosiaan syvän sininen <3

   Poista
 3. Kaunista kukintaa ja erikoisen näköinen samettikukka. En ole koskaan nähnyt ennemmin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Nila.Samettikukat on tosi värikkäitä ja kauniita sekä kestäviä!Tämä kuuluu ryhmäsamettikukkiin ja on 'tiger eyes' nimeltään :)
  Kasvatan niitä joka vuosi siemenestä koska ovat niin hyvin itäviä ja kasvavia.

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunista kukintaa ja raikkaita syysvärejä! Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kiva katsoa väriloistoa. Tuo sinisen sävykin ihan koskee silmiin. Niin loistokas. Minun kesäkukat ovat menneet nyt kylmien öiden myötä ihan nuupalleen...huomenna alkaa ruukkujen kumoaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä Titta,yksi hallayö niin osa kukista nuupahti joten katkoin ne pois!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...