perjantai 30. elokuuta 2019

Tasselit korviin

Innostui tekemään tasseleita kun nauhoja on kertynyt laatikon pohjalle.Mistähän sitä tulee mieleen alkaa tekemään jotain nauhoista tai jostain muusta.Sitä vaan innostuu jostain ja kun pääsee alkuun niin ei voi lopettaa ennen kuin on saanut valmiiksi.
Toisaalta taas on jotain asioita/askarteluja jota haluaisi kokeilla,mutta ei vaan millään saa aikaiseksi.Yksi mitä en ole vielä kokeillut on fimo askartelu. Olen niitä fimo-massasta tehtyjä koruja ynm aina ihastellut ja ajatellut että joskus vielä haluan tehdä niitä.
Tasseli korvikset tein purkamalla satiininauhaa ja sitomalla sen keskeltä kiinni sekä taittamalla kaksinkerroin.Lisäsin vielä korupiikin,kalotit ja vähän helmiä sekä korvakorukoukut.
Nyt vaan tasselit korviin ja menoksi ;D



Onko sinulla jotain askarteluja mitä haluaisit joskus kokeilla / tehdä?
















Aurinkoista / lämmintä elokuun loppua <3

Mukava kun kävit vierailulla <3

8 kommenttia:

  1. Oi miten hienoja korviksia! Olet kyllä niin näppärä käsistäsi! Leppoisaa viikonloppua💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Päde <3 ja oikein mukavaa värikästä syyskuuta!

      Poista
  2. Upeat korvikset. Monenlaista askarteluideaa on päässä muhimassa, mutta aikaa niin kovin hintsusti, että kaikkea ei kerralla ainakaan pysty toteuttamaan. Hiljalleen itse tehtyjä lahjoja loppuvuodeon juhlakauteen pitäisi alkaa suunnitella. Mukavaa syyskuuta sinulle!

    VastaaPoista
  3. Kiitti Jani <3 Totta tosiaan ajanpuute on usein haittana askarteluideoiden toteuttamisessa.Kyllä itsetehdyt lahjat on parasta mitä voi saada ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ;)

    VastaaPoista
  4. oi!!!!!
    mitä kaunottaria!!!
    Olet Sinä Anu ,kyllä taitava askartelija/värkkäri!!!
    Upeita!!!
    Ihania touhuja Sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa kauniista sanoista <3 ja samoin Sinulle ihania touhuja/askarteluja!

      Poista
  5. Iik ja vau, miten upeita! ♥ ♥ ♥ Pitäisi ryhdistäytyä ja seurailla lukulistaa tarkemmin, kun tällaisetkin ihanuudet on menneet ihan ohi. :/ Kaikkea ei kai vaan ehdi ja siksi myös niitä askarteluja, joita tahtoisin kokeilla, on niiin paljon. Pidin joskus niistä listaa, mutta sitten hävitin sen, koska sen pituus ahdisti liikaa. :D Pakko keskittyä johonkin tiettyyn kerrallaan ja tällä hetkellä se on tuo fimoilu.

    Näistä ihanista tasseleista vielä, mulle oli ihan uusi juttu tuo satiininauhan purkaminen. Miten nerokasta! Oot niin kauniisti yhdistänyt vielä juuri oikeanlaisia helmiä ja kalotteja tupsuihin. ♥

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Marika <3 Sama täällä välillä ahdistaa kun olisi niin paljon kaikkia mitä haluaisi/pitäisi tehdä,mutta aika vaan ei riitä!Joskus vaan täytyy jättää jotkut askartelut/asiat odottaan, ettei tressaannu.Välillä olen miettinyt blogini lopettamista kun ei meinaa keritä päivityksiä tekemään.
    Luen mielelläni muiden blogeja,mutta aina en kerkiä kommentoimaan niitä vaikka haluaisin.Mistähän saisi aikaa lisää ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...