sunnuntai 11. elokuuta 2019

Kokkailua

Pitkästä pitkästä aikaa laitan kokkauksiani tänne vaikka kyllähän sitä ruokaa tulee tehtyä joka päivä, mutta eihän niitä kaikkia voi eikä kerkiä kuvaileen.Monesti käy niin ruoat/herkut häviää suitsait sukkelaan suihin eikä niitä kerkiä/muista kuvata :P
Nyt on mukavaa kun saa omasta puutarhasta/kasvimaalta kaikennäköistä syötävää kuten perunat,porkkanat,punajuuret,kurpitsat,salaatit,lehtikaalit,pinaatit,yrtit viinimarjat,omenat ynm.
Kuivaa on kyllä ollut tänäkin kesänä ja siksi sato jää vähän pienemmäksi.Tyrniä ei saada tänä kesänä ollenkaan eikä vadelmia.

Reseptit ohjeisiin kuvateksteissä :)

Onko kuiva kesä vaikuttanut sinun kasvimaan /puutarhan satoon ja miten?




Tuorepuuro 

Suolaiset muffinit



Bataattikeitto

Omenapiirakka



Nachovuoka

Fetapinaatti piirakka

Voitaikina leivonnaiset


Mukavaa elokuuta ja kiva kun kävit blogissani <3

10 kommenttia:

  1. Ihania herkkuja;),uusia tuttavuuksia, tuorepuuro ,"suolaset muffinit",noista suolaisista piirakoista täytyy kyllä googlettaa:)
    ...ensin mieli teki :suolasta sitten makeaa,ja lopulta,ja herkkujen herkku viinereitä:))
    Kiitos tästä tarinasta (minun sana varastossahan ei ole sitä postausta:))))
    Oikein ihania elokuun päiviä,Sinulle Anu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä Liisa ja kannattaa googlettaa :P ja niinhän se on,että makean jälkeen tekee mieli suolaista ja toisin päin :D :D

      Poista
  2. Voi mums ja nams, mitä herkkuja. Nälkähän tässä tulee kuvia katsellessa :) Sato on hieman kärsinyt kuivuudesta, vaikka suurta satoa ei ylipäätään meillä edes ollut. Eilinen vesisade hieman piristi myös puustoa. Kriikunapuu on näyttänyt kärsivältä kuivuuden vuoksi. Aamulla sateiden jälkeen jo näytti silmiinnähden piristyneemmältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jani ja totta tosiaan kuivuus on jo kahtena kesänä ollut vähän liikaa ainakin meidän puutarhalle,mutta onneksi vettä on saatu nyt jonkin verran ja syksy voi vielä korjata tilanteen :)

      Poista
  3. Ihania leipomuksia yritin klikata ohjeisiin. Jostain syystä sieltä tuli aina ilmoitus että minulla ei ole oikeutta lukea näitä sivuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nila ja mukava,että kerroit ettei linkit aukea.Jopas nyt jotakin kun tuollaisia ilmoittelee :O Minä itse saan kyllä ne auki,mutta luulen että pitää olla kirjautuneena sisään.Minulla on suojattu http-yhteys wep:iin.Yritän katsoa/selvittää tarkempaan vielä missä vika kun ei aukea!

      Poista
  4. Herkullisen näköisiä, mutta en onnistunut saamaan reseptejä auki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas .. etkö sinäkään saa auki!Kiitti tiedosta ja samat reseptit löytyy myös ohjeiden takaa etusivulta.Toivottavasti sieltä aukeaa :)
      Yritän mahdollisimman pian selvitellä tätä dilemmaa!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...