maanantai 30. syyskuuta 2019

Syyskuu paketissa

Syyskuun viimeinen päivä ja huomenna alkaa lokakuu.Viime viikolla hallakin vieraili puutarhassa ja kesäkukat sai kyytiä.Neljä astetta oli pakkasta,mutta aika nopeasti lämpötila kuitenkin nousi plussan puolelle.
Villiviinin lehdet on saanut kauniin värityksen ja vaahtera jonkin verran myös.Joitain yksittäisiä kukkia vielä sinnittelee kuten orvokit ja neilikat, vaikka niitä vähän pakkanen puri.
Pupukin vieraili pihan pensaassa yhden päivän ja illan pimetessä jatkoi matkaa.Oli mukava seurata sen puuhia.

Hyvää / mukavaa alkavaa lokakuuta!












Mukavaa syyskuun viimeistä päivää <3

8 kommenttia:

  1. Kauniita,kukkia .
    Minusta kuura koristaa kauniisti kukat.lehdet .
    Miten kauniit värit ,syksy meille antaa..ne on voimaa pimeäntalven varalle:))
    Söpökuva tuo "pupujussi!
    Oikein Ihanaa Lokakuuta,Sinulle Anu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan Liisa,kyllä syksy on kaunis ja värikäs sekä voimaannuttava.Piiitkä talvi edessä joten voimien tankkausta tarvitaan ja monella eri tapaa ;D

      Poista
  2. Ihania värikkäitä kuvia :) Kohta ne on muisto vain :) Mukavaa alkavaa viikkoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näin on Liisa..aikansa kutakin :) Kiitos samoin sinulle,mukavaa viikon jatkoa!

      Poista
  3. Ihanat kuvat. Niin se syyskuu tuli ja meni. Syksyltä tuntuu ulkona ja piti itsekin jo laittaa terassia talviteloille. Ensi viikonloppuna ajattelin suunnata luontoon hakemaan hieman kranssiaineksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jani ja nopeasti ne kuukaudet vierähtää.. vuodet myös ;D Luonto näyttää meille nyt parastaan ruskan muodossa!Aineksia kranssiin ja muuhun askarteluun löytyy vaikka kuinka paljon..sammalta,käpyjä,varpuja,marjoja,oksia jne :)

      Poista
  4. Vielä löytyi syksyn värejä ja kukkiakin sinnittelemässä. Juuri nyt lokakuinen sade pudottelee lehtiä puista meidän pihalla, vaikka ihmeellisen vihreinä ovat vielä monet puut! Hyvää lokakuun jatkoa Anu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta Ulla Annika :) ..nyt meillä vasta väriloisto parhaimmillaan vaikka joistain pikku puista on jo melkein kaikki lehdet pudonnut.Haavat sekä koivut nyt keltaisena ja pudottelee myös pikkuhiljaa lehtiään :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...