lauantai 21. toukokuuta 2016

Askartelua huovasta: Liina / pannunalunen

Huovasta on kiva askarrella vaikka pannunalusia, pöydälle tabletti tai vaikka kaitaliina pöytään, jos oikein innostuu tekemään.
Tekniikoita on paljon .. huovan voi leikellä suikaleiksi ja punoa koria, liinoja, koristeita ja tehdä erilaisilla muoteilla kukkia, sydämiä ynm. lisätä niihin koristeita tai kirjoa eri kuvioita .

Itse tein pienen origam tyyppisen paloista kootun pannunalusen / liinan .. tai kaksi :)
Oli ehkä vähän työläs tehdä, kun piti leikellä palat ja vielä kiinnitellä ne toisiinsa sekä leikellä ylimääräiset reunat, kulmat pois.
Niin ja tietenkin mallikappale paperista jotta paloista tulee samankokoisia : )


Täältä löydät lisää huopa-askartelua !pannunalunen / huopaliina

huopaliina

kaksivärinen huopaliina

pinkki&valkoinen huopaliina / pannunalunen


Koonta ohje:

Leikkaa paperista n 5x5 cm pala ja piirrä kynällä kuvan 2. mukaiset viivat sekä leikkaa ne auki. Käytä tätä mallia huopapalojen leikkaamiseen. Tee huopapaloihin samaan kohtaan aukileikkaukset kun paperimallissa ja yhdistele paloja kuvien 1. ja 2. mukaan. Leikkaa lopuksi ylimääräiset reunat ja kulmat pois.

Kuva 1. Kaksi palaa yhdistetty

Kuva 2. Paperimalli sekä kaksi palaa yhdistetty ja kolmas valmiina yhdistettäväksiKiva kun vierailit blogissania <32 kommenttia:

  1. Ajatella että huovasta saa tälläisiä luomuksia aikaan. Vaan onpa tuossa ollutkin näpräämistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan Sinikka, todellakin huovasta saa aikaseksi vaikka mitä ja mitkä värivalikoimat! Näpräämistä vaatii, mutta minä pidän kaikesta näpräämisestä ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...