tiistai 16. kesäkuuta 2020

Kesä ja luonto

Kesäkuu on alkanut aika lämpimänä ja kohta on keskikesän juhla.Enpä ihan heti muista lämmintä juhannusta .. yleensä kylmää/sateista,mutta nyt taitaa tulla helteinen juhannus.
Luonnossakin tapahtuu niin paljon, ettei meinaa perässä pysyä.Ensimmäiset linnunpoikaset lähtenyt pesistään.Yksi poloinen eksyi pihaan .. taisi tulla tuulen mukana kun ei osannut vielä lentää.Katsoin vähän perään, ettei sitä kukaan napannut saaliikseen..  pääsi onneksi  pensaiden suojaan piiloon.Ainakin harakat ja varikset ryöstää räksien pesistä munia ja varmaan poikasiakin.. voi sitä meteliä kun räksät puolustaa pesiään.
Katsoin myös tikan perään kun se lensi päin hallin ikkunaan ja oli pari tuntia pökerryksissä ennen kuin pystyi jatkamaan matkaa.

Mukavaa ja lämmintä keskikesän juhlaa <3














Ihanaa kesää ja kiva kun kävit blogissani <3

4 kommenttia:

  1. Meillä taitaa todellakin olla aurinkoinen juhannus edessä. Muistan, kuinka tovi sitten oltiin raesateessa terassilla ja toppatakki yllä. Sepä vasta juhannus olikin.

    Voi ei kuinka tuo tikka näyttää ihan olevan ti-ti-tyy. Onneksi selvisi 👍

    Mukavaa juhannuksen odotusta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannus oli lämmin ja nyt on hellettä.No jopas siellä oli kelit ja vaatetus tietenkin sään mukaan :D Mukava muistella juhannus ilmoja vaikka ne ei aina niin hyviä ole ollutkaan.
      Mukavaa kesän jatkoa :)

      Poista
  2. Ei näytä tikan vointi hyvältä, mutta onneksi selvisi. Meidän pihan vieressä olevassa katuvalopylvään päässä käy tikka nakuttamassa käpyjä ja olen joka kerta miettinyt, jotta on kyllä kovapäinen kaveri. Leppoisan lämpimiä kesäpäiviä ja sopivia sadekuuroja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu,oli kyllä aika 'kanttuvei' tikka poloinen,mutta ihmeen kaupalla vielä virkosi tuosta!Todellakin kovapäinen kaveri ja ehkäpä se auttoi selviämisessä ;D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...