sunnuntai 28. kesäkuuta 2020

Kukkia ja kortteja

Kesäisin suurin osa ajasta kuluu puutarhassa ja mikäs siellä on ollessa näillä ilmoilla.No ehkä vähän liian kuumaa ainakin auringon alla, mutta onneksi varjo paikkoja löytyy myös.Kuivuus tekee nyt haittaa luonnolle ja puutarhan kasveille sekä kukille.Onneksi on luvassa vähän sateita ja koska takana jo pari kuivaa kesää luonto kaipaa kunnon sadetta. 
Kukkakortit on tehty decoupage tekniikalla serveteistä.Ohjeen löydät postauksen lopusta.

Miten siellä onko sateita saatu?

Mukavaa kesäkuun loppua  <3
Kukkaleipä focaccia ohje !

Serveteistä tehtyjen kukkakorttien ohje: 

Tarvikkeet: korttipohjia,sivellin,liimaa (decoupage tai muuta servetti askarteluun sopivaa) ja servettejä.

Leikkaa servetistä sopiva mieleisesi pala. Erota eri kerrokset toisistaan ja käytä vain päälimmäistä kuvioitua kerrosta. Kastele sivellin liimaan  ja aloita sivelemällä liimaa leikatun  palan keskelle ja liimaa korttipohjaan sopivaan kohtaan kiinni.Työskentele siitä reunoja kohti kunnes koko pala on liimattu, Liima on kuivuttuaan läpinäkyvää. Kun liima on kuiva voit laittaa korttiin reunat jos haluat.Vaihtoehtoisesti voi myös käyttää valmiiksi ikkunallista korttia.

Ihanaa kesää ja kiva kun kävit blogissani <3

14 kommenttia:

 1. Sieviä nuo servettikortit. Aina itse mietin, olenko liian kömpelö sen materiaalin kanssa. Pitäisi oikein kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ja varmasti onnistuu sinulta Titta, olet niin taitava maalaan,piirtään sekä muutenkin taiteellinen :) Erilaisissa serveteissä riittää valinnanvaraa ja varmasti löytyy jokaisen makuun sopivia aiheita.

   Poista
 2. Kesä kukkeimmillaan!
  Kaunista niin luonnossa, korteissa kuin käntyssäkin! Raaskisinko noin kaunista leipää edes syödä...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin ja ihana sana tuo käntty :DD Kiitos,kyllä raaskii ja ensin vähän silmänruokaa.. sitten vaan kimppuun!Monesti herkut katoo niin nopeasti ettei kerkiä edes kuvaamaan :)

   Poista
 3. Ihanaa kukkaloistoa, joka ulottuu niin kortteihin kuin ruokaankin asti :) Kauniit kortit kerrassaan. Pitääpä tuota focacciaakin jossain vaiheessa kokeilla. Herkullisen kaunis sekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani ja kokeile ihmeessä.Focaccia on todella helppo tehdä,eikä taikinaa tarvi välttämättä edes vaivata vaan sekoittaa aineet keskenään ja kaataa vuokaan ja kohottaa.Minä kyllä vaivasin taikinan.Päälle voi laittaa sitten mitä kaapista tai kasvimaalta löytyy, tai sitten pelkästään sormisuolaa & ruokaöljyä.

   Poista
 4. Kauniita kukkia niin kuvissa, korteissa ja leivässä <3 Servieteissä on sieviä kuvioita, niin niitä on kiva hyödyntää askartelussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja <3 Näin on ja välillä tulee napattua servettejä kaupasta vaikka ei olisi tarvetta.. ihan vaan kauniiden kuvioiden takia ;D

   Poista
 5. Kaunista kukintaa ja hienot kortit. Tuo sinun leipäsi on kuin taulu, pitää joskus kokeilla. 🤗. Kiitos sinulle. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nila <3 Ole hyvä ja kannattaa kokeilla on tosi helppo leipä :P

   Poista
 6. Hei taas pitkästä aikaa! Ihania kukkakuvia ja niin taitavasti tehtyjä kortteja! Kaunniita <3. Hyvää heiniksen jatkoa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei Ulla Annika ja kiitos <3 Mukava kun pistäydyit pitkästä aikaa.. itselläkin vähentynyt täällä blogimaailmassa käynnit kun aika ei tahdo vaan riittää kaikkeen.Samoin sinulle ihanaa heinistä <3

   Poista
 7. Kauniita kesäkukkia!
  Ihania kortteja! ja
  VAU!!!!
  upea herkku-taulu..niinkuin Nila sanoi;)
  Tuota on kyllä kokeiltava,
  Kiitos 💜
  Oikein ihanaa kesän jatkoa Sinulle ,Anu! 🧡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Liisa <3 Kannattaa kokeilla koska on niin helppo ohje ja samalla saa silmänruokaa ;P Kuin myös ihanaa kesän jatkoa Sinulle Liisa <3

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...