keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Luontokuvia

Joulukuu jo menossa hyvällä alulla ja miten äkkiä marraskuu meni.Sään vaihtelut on ollut melkoisia lunta ja vettä vuorotellen sekä vähän kovaa tuultakin.Nyt lumet taas sulaneet ja maa paljaana.Saa nähdä saadaanko valkea joulu,toivottavasti.
Kerkisin kuitenkin muutaman kuvan nappaan silloin kun sitä lunta ja jäätä vielä oli. Niitä nyt laitan  muutaman katseltavaksi.Kauniita auringonlaskuja on ollut myös sekä välillä tosi harmaita/pimeitä päiviä.No,sisälle ja ulos voi nyt laittaa valonlähteitä vaikka kuinka paljon valoa/tunnelmaa tuomaan.

Joko sinä olet laittanut tunnelmavaloja?


Ihanaa Joulukuuta <3











Mukavaa Joulunalusaikaa ja kiva kun kävit blogissani <3

8 kommenttia:

  1. Joulukuu onkin jo hyvässä vauhdissa:) Lumi tuli ja meni meilläpäin, mutta onneksi on saatu myös aurinkoisia päiviä, ettei ole ihan mustaa ja harmaata. Tunnelmavalot/jouluvalot/kaamosvalot ovat olleet käytössä jo jonkun aikaa. Tottakai, pakko pitää pimeys poissa:) Kivoja joulukuisia päiviä sinulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä valonlähteitä riittää sisällä sekä ulkona :).. ilman niitä ei tulisi toimeen.Tuntuu,että tämä joulukuu menee niin hurjaa vauhtia ja ettei meinaa pysyä mukana :D

      Poista
  2. Ihania kuvia, kauniita värejä, lumoavia auringon säteitä, upeita yksityiskohtia! En ole vielä laittanut kausivaloja, mutta tarkoitus on viikonloppuna laittaa. Hyvää itsenäisyyspäivän aikaa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tarja <3 Kyllä nyt jo kannattaa laittaa kausivalot kun on niin lyhyet päivät ja pimeää.Itsenäisyyspäivä hurahti valmistellessa ristiäisiä lapsenlapselle <3

      Poista
  3. Hei Anu! Onpas teillä jo lumi yllättänyt jotkut kasvitkin. Meillä täällä Porvoossa on ollut vain väliaikaistalvia hyvin vähäisen lumen kanssa ja nyt on ihan rankasti tullut vettä ja on pimeää. Kuulin kuitenkin, että onneksi jo kuukauden päästä alkaa valoistumaan ja samalla varmasti myös mieli. Iloista joulunodotusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Ulla Annika ja kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa <3 Tosiaankin joulun jälkeen voi jo odotella valoisampia päiviä ja mieltä myös :)

      Poista
  4. Kauniita kuvia. Kyllä lumi antaa oman soman lisän luontoon ❄❄❄❄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Onneli <3 Totta kyllä maisema/luonto muuttuu kun saa lumihunnun päälle :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...