torstai 19. joulukuuta 2019

Jouluruokaa

Joulu on pian ja vettä sataa eikä lumesta tietoakaan.Olisi niin kivaa kun jouluna olisi edes vähän lunta,mutta eihän noille säille mahda mitään.
Jouluruokia on tehty ahkerasti ja porkkana-, peruna- , lanttu-, ja bataattilaatikot valmiina sekä leipomukset kuten joulutortut,pullat,leivät sekä taatelikakku myös valmiina.Glögipojan myös keittelin valmiiksi.
Piparkakut leivotaan vasta aatonattona ja kuvan piparitalo on vanha tekele. Joitain namusia olisi vielä tarkoitus tehdä kuvissa viime vuoden namut.















Ihanaa Joulun odotusta ja kiva kun kävit blogissani <3


9 kommenttia:

  1. Oijoi mitä jouluherkkuja, ihan vesi kihahti kielelle lukiessa ja katsellessa ihania kuvia:)💖 Leppoisia joulun aluspäiviä sinne💖

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päde <3 Jouluna pitää herkutella perinne ruoilla ja tietenkin namuilla ynm herkuilla :P

      Poista
  2. Kyllä olet tehnyt paljon jouluhommia! Herkulliselta näyttää <3 Täällä Kainuussa lunta olisi vaikka muille jakaa. Mukavaa joulun odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla,että siellä on lunta ja anna vaan vähän tännekin <3 Kyllä jouluna pitää olla lunta,mutta minkäs teet!

      Poista
  3. Joulun tuoksut välittyvät kuvistasi tänne asti! Hyvää ja rauhallista joulua!

    VastaaPoista
  4. Voi mitä herkkuja. Vaikka lumesta ei tietoakaan enää ainakaan tällä suunnalla, jossa me joulua vietämme, toivokaamme, että joulusta tulee silti ihana ja taianomainen. Leppoisaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jani ja varmasti ihana joulu tulee vaikka lunta ei olisikaan <3

      Poista
  5. Namskis, kylläpä täällä on herkullisia kuvia! Maistuis mullekin. :D Kokeilin myös eilen noita hiutaletorttuja, se olikin hauskaa puuhaa. Ihanaa ja rauhallista joulua sinulle. ♥

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...