sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Karamellisoitu Sipulipiirakka

Tätä tuli taas tehtyä kun on paljon sipuleita : P eli sipulipiirakkaa johon vähän karamellisoidaan sipuleita .
On todella hyvää jos pitää sipulista .






Ohje karamellisoituun sipulipiirakkaan:

Pohja:

125g pehmeää voita
2dl vehnäjauhoja
1dl kaurahiutaleita
1tl leivinjauhetta
100g smetanaa tai muuta hapantuotetta
suolaa
valkopippuria

Täyte:

n. 4 - 6 sipulia koon mukaan
1 pussi emmental raastetta
1 purkki Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitusta
suolaa
sokeria
valkopippuria

Sekoita kaikki pohjan aineet keskenään ja levitä vuoan pohjalle sekä reunoille. Laita kylmään täytteen teon ajaksi.

Lohko sipulit  n. sentin paksuisiksi renkaiksi, paista voissa hitaasti hauduttaen,
ensin n.10minuuttia kannen alla, sitten ripotellaan lohkojen päälle vähän sokeria ja käännetään ne pannulla ympäri ja annetaan hautua vielä n. 5 minuuttia, ilman kantta. Ripota päälle hieman suolaa ja valkopippuria.

Sekoita creme bonjour sipulisekoitus ja emmental raaste keskenään ja mausta, jos tarpeen.
Levitä täyte pohjan päälle ja lisää karamellisoidut sipulit ja paista 200 asteessa n 30min.


1 kommentti:

  1. Tätä on pakko päästä kokeilemaan, vaikuttaa todella herkulliselta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...