lauantai 9. huhtikuuta 2016

Käpy rintakorukoru

Innostuin tekemään kävyistä jotakin ja näinkin jossakin kirjassa, että käpyjä tai niitä kävynsuomuja oli käytetty askartelussa. Niitä oli käytetty kukka-asetelmissa ynm.

Minulla sattui olemaan kullan ja hopean värillä maalattuja käpyjä joita olen käyttänyt sisustuksessa. Tein tuosta kullanvärisestä kävystä rintakorun sekä hopean värisestä.

Käpykoruun tarvitset: käpyjä, jotakin värillistä sumutettavaa lakkaa, kuumaliimaa, koristeita (helmihattuja & helmiä), pala pahvia tms (alustaksi johon voi liimata kävynsuomut ).

Leikkaa varovasti ( murtuu helposti ) sivuleikkureilla kävynsuomut irti kävystä ja liimaile pyöreälle alustalle kerroksittain (itse käytin viittä kävynsuomua kolmessa kerroksessa ja uuden kerroksen tein edellisten käpysuomujen väliin jne), lopuksi koristele helmihatulla ja helmellä tai haluamallasi tavalla sekä liimaa rintaneula toiselle puolelle ( myös hakaneula käy kiinnittämiseen ).

Kiva kun kävit blogissani <3

2 kommenttia:

  1. tämä on kaunis,hieno idea :) nuo virkatut korit on myös tosi hienot,käyttäisin varmasti kylppärissä pikkutavaroille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti Vilijaana,aion vielä tehdä muutakin noista kävyistä..kunhan kerkiän ;) ja tosiaan korit on hyviä pikkutavaroille kylpärissä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...