sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Heinäkuu

Miten nopeasti tämä kesä menee.Tuntuu kuin kesä olisi vasta alkanut ja kuitenkin heinäkuu jo puolessa välin!Muutenkin aika menee nopeasti ja eri vuodenajat sujahtaa sukkelaan .. eritoten kesät :)
Puutarha alkaa oleen kauneimmillaan vaikka viimevuoden kuiva kesä on vähän verottanut kukkia eikä sitä sadetta ole nytkään tänne kovin paljon saatu ja taitaa olla vielä metsäpalovaroitus päällä.
Liljoista on kukkinut vain päivänliljat ja muut vielä nupulla.Kärhöt kukkii kaikki ja jasmike kukkii tosi pitkään ja kauniisti.Neilikat ovat myös kauniita .. etenkin pienet ketoneilikat.
Puutarha sai uuden koristekatoksen josta pidän kovasti vaikka en löytänyt siihen haluamiani valkoisia  rautatuoleja & pöytää,mutta ehkä ensi kesänä saan kyseiset puutarhakalusteet ostettua.

Ihanaa kesää kaikille <3




















Ihanaa heinäkuuta ja mukava kun kävit blogissani <3

10 kommenttia:

  1. Kauniita,kukkia:) ihanat kuvat:)))
    voi miten ihana katos/paviljonki?
    Minä olen haaveillut monta vuotta tuollaisesta ihanuudesta,ja sanonutkin maksavani hopearahalla,jos sellaisen saisin:))
    Mutta unelmia ja haaveita "ja varsinkin kesä-haaveita saa olla":))
    Oikein ihanaa aalkavaa uutta viikkoa!!,Sinulle Anu!

    jk.Minulla Heinäkuun Arvonta menossa vilikaseppa ?.;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Liisa!Ehdottomasti haaveita&unelmia saa ja pitää olla paljon ;D
      Mielelläni vilkaisen ja osallistun arvontaan :)

      Poista
  2. Kerrassaan upeita kauniita kukkasia ja suloinen koristekatos! Mukavia kesäpäiviä sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihanaa kukintaa. Veden puutteesta täälläkin kasvit huutaa mutta ei niitä kokoajan voi olla katselemassakaan kun emme asu siellä. Kaunis paviljonki. Olen myös haaveillut tällaisesta joskus jos saisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nila :) ja aivan ei tosiaankaan voi jatkuvasti kukkia kastella.Ihastuin myös tuohon paviljonkiin heti kun näin sen ja oli ihan pakko saada se <3

      Poista
  4. Todellisia kaunottaria nuo kukkasi, erityisesti kärhöt. Ja tuo huvimaja tai katso, mikä nimi nyt kuuluukaan olla, se on kaunis. Jossain näin, kuinka tuommoisen sisään oli laitettu valot ja se näytti aivan suurelta lyhdyltä. Syksyllä olisi erityisen näyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Titta!Itsellä myös ajatus jonkinlaista valaistusta laittaa siihen syksymmällä ja kunhan kerkiää.Tosiaan näyttäisi varmaan suurelta lyhdyltä jos on paljon valoja sisällä :)

      Poista
  5. Upeita kuvia ja kukkia. Ilo katsoa. Kesä on tosiaan mennyt salamana , kuten se tuppaa menemään joka vuosi. Nautitaan kuitenkin, sillä on sitä kesää vielä onneksi hetki jäljellä. Aurinkoista alkavaa elokuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jani ja tosiaan kaikki kesät sekä lomat menee liian nopeasti :D
      Kyllä, onneksi vielä on kesää jäljellä!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...