tiistai 8. tammikuuta 2019

Onnittelukortti: auto

Tammikuu toisella viikolla mennään ja joulunpyhät takana.
Askartelut aloitin tänä vuonna lasten onnittelukortilla ja tällä kertaa valitsin aiheeksi auton koska sellaista en ole vielä tehnyt.Varmasti  monien pikkupoikien mieleen ja miksi ei isompienkin ;)
Idea tulee autot elokuvsta jota ollaan joskus katseltu lasten kanssa.
Tarvikkeina korttipohja, värillistä paperia, silmät, värikyniä, liimaa ja vähän kristallitarroja sekä tekstitarroja.

Miten siellä on tammikuu lähtenyt käyntiin pyhien jälkeen?









Mukavaa tammikuuta ja kiva kun vierailit blogissani <3

8 kommenttia:

  1. Ompa kivan näköinen kortti. Meilläkin pojanpoika täyttää tässäkuussa 2 vuotta . Mutta ostokortilla mennään . Tammikuu on minusta tylsempiä kuukausia vuodessa marraskuun lisäksi. Ei tässä mitään erityistä olla puuhattu . Mutta kohta alkaa jo puutarha puuhat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Nila ja minun tyttärentytär Enni täytti viimevuoden lopussa 2v ..saman ikäiset taaperot :) Lapsenlapset on niin ihania <3
      Sama täällä tammikuu on kyllä pitkien pyhien jälkeen aika tylsä,mutta onneksi voi jo siirtää ajatukset kevääseen ja alkaa istuttaan vaikka siemeniä ;)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Hilu <3 ja samoin sinulle mukavaa keskiviikkoa <3

      Poista
  3. Minulle tammikuu on pimeydestä luopumista!...teen itseni kanssa töitä valo vastaan.
    Kun tykkään pimiästä,Lisääntyvä valo minua ahdistaa,,,tavallaan pakottaa olemaan virkeä,touhukas.pois hämärästä huoneesta...pois syksyisistä .jouluisista talvisista ajatuksista...ja ihanasta hämärästä ,pimeydestä:)...
    vaikka laitankin kotia kevät kuntoon,istutan siemeniä...minun sisäinen sieluni haikailee hämärään...hiljaisuuteen omiin oloihin...semmonen minun tammikuu...
    Mutta tuo auto on jotenkin söpö:),minun pieni-poikani täyttää toukokuussa 37v.Taidanpa automiehelle tehdä oikian autokortin:;)).kitos ihanasta ideasta! Anu!!
    Oikein mukavia talvipäiviä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinun tammikuusta Liisa ja toisille pimeämmät vuodenajat ovat parempia kuin valoisammat tai päinvastoin.Oliskohan syntymäajalla jotain merkitystä siihen mikä vuodenaika tuntuu parhaalta?
      Itse pidän molemmista..tykkään tunnelmoida hämärässä ja varsinkin joulun ajasta,mutta myös kevät on ihanaa aikaa.Viimeviikolla oli yksi keväinen päivä.. linnut lauloi,aurinko paistoi ja 'räystäät tippui'.. siis jo tammikuun alussa!
      Mukavia askarteluhetkiä auton parissa ja ihania talvipäiviä sinulle Liisa <3

      Poista
  4. Niin söpö kortti! Olen niin omatekoisten korttien fani. DIY on jotenkin niin tehty saajalle. Vaikka onhan kaupoissakin huikean hienoja, mutta tässä sinun kortissa on ihana ajatus mukana. Se on tärkeä juttu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Titta <3 ..aivan sitä se nimenomaan on,tehty saajalleen :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...