sunnuntai 28. lokakuuta 2018

Syksyn sävyt

Nappasin la la liljan -blogista tämän kivan syksyn sävyt -haasteen ja mikäs sen mukavempaa kun muistella syksyn värejä kun lehdet on jo puista/pensaista pudonneet ja ruska ohi.. ainakin täältä pohjanmaalta.
Porin seudulla vielä toissapäivänä koivuissa keltaiset lehdet joten eiköhän vielä etelämpänä ruska-aika parhaimmillaan..
Meillä jäi tänä syksynä kirkkaan punaiset värit vähemmälle ja keltaisen sekä oranssin eri vivahteita  löytyi paljon.
Kaikenkaikkiaan todella upea syksy ruskineen <3

Talviajassa ollaan ja aamulla sopivasti -5 pakkasta!Mites siellä toiko talviaika mukanaan pakkasen?


Syksyn sävyt -haaste on lähtöisin Tiiun Puutarhahetki-blogista ja haastan kaikki halukkaat mukaan<3

Mukavaa talviaikaa ja kiva kun kävit blogissani <3

14 kommenttia:

 1. Todella kauniit syksyn värit olet vanginnut kuviisi. Mukavaa lokakuun loppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu ja samoin Sinulle hyvää lokakuun loppua!

   Poista
 2. Kaikki kuvat huippu -hienoja.!
  Syksy kaikkine eri väri sävyineen on kaunista katseltavaa!
  Minä tykästyin noihin lehti kuviin ,vihreällä nurmikolla.
  Meidänkin oven eteen alku-syksystä tuuli oli tuonut vaahteran lehtejiä,koivun ja pihlajan,en raskinut lakasta.Harmittelin kun en kuvannut.oli niin kaunis syys-matto,monine raitoineen:))
  Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Liisa <3 ..kyllä usein ihan arkiset kuvat ovat kauneimpia vaikka niitä ei aina huomaa/kerkiä kuvamaan :). Meillä myös niitä lehtiä tippui puista sellaisia määriä,että kerkisi jo kyllästyä niihin ;D

   Poista
 3. Kauniit ruskakuvat. Kiva kun nappasit tämän haasteen. Minäkin tein vastauspostauksen joku aika sitten . Monissa blogeissa on ollut näitä ihania ruskakuvia , mutta niiden katselemiseen ei kyllästy . Etenkään kun ei tarvitse niitä kaikkia lehtiä itse haravoida. Me kyllä jätettiin aika paljon lehtiä haravoimatta saa nurmikko ilmaista lannoitetta .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Nila ja ihan mukava oli osallistua haasteeseen vaikka vähän jälkijunassa.. parempi myöhään jne :D ja todella kaunista katseltavaa oli myös sinun ruskakuvat joita kävin eilen katsomassa.Aivan eipä niitä kaikkia lehtiä tarvi haravoida,eikä pysty!

   Poista
 4. Upeita kuvia! Etenkin keltainen ja oranssi oikein hehkuvat niissä. Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan. Lisään huomenna postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Hyvää viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu ja kiva oli lähteä mukaan sinun alullepanemaan haasteeseen, vaikkakin vähän myöhään osallistuin :).. mukava haaste johon useammat voivat osallistua kun se syksyn ruska oli niin kaunis.
   Mukavaa lokakuun viimeistä päivää!

   Poista
 5. Haikean iloiset syksyn loistovärit! Kiitos kauniista kuvista! Ihanaa syksyn/talven taitetta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ulla Annika.. kyllä syksy on tarjonnut iloista väriloistetta ja vähän haikein mielin on siirryttävä talviaikaan.
   Mukavaa lokakuun viimeistä päivää!

   Poista
 6. Voi kuinka kauniita kuvia. Nyt ruskan kauniit värit alkavat jo olla takanapäin mutta näitä kuvia katselemalla voi nautiskella väriloistosta näin jälkikäteenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jani ja tosiaan aina voi palata katselemaan syksyn loistoa ja kesää kukkineen kun alkaa harmaus kyllästytään :)

   Poista
 7. Upeita kuvia <3 Todella kaunista! Heti tuli ikävä ruskaa, kun lehdet tipahtivat puista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Hilu <3.. sanos muuta kyllä oli todella kaunis ruska ja nyt niin ankean väristä, että alkaa jo ikävöimään sitä takaisin ;D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...