maanantai 27. elokuuta 2018

Tuolien tuunaus jatkuu

Tuolien tuunaus jatkuu koska osmo color puuvahaa jäi niin paljon, että päätin uudistaa vähän muitakin tuoleja.Tuolit ovat puunvärisiä ja istuin sekä selkänoja pehmustettu.Olen nyt käsitellyt puupinnat ensin hiomalla ja sen jälkeen maalannut tuolla puuvahalla pariin kertaan kaikki kuusi tuolia.
Seuraavaksi päällystän selkänojan ja istuimen uudella kankaalla kunhan löydän tuoleihiin sopivaa kangasta.
Tätä tuolien tuunausprojektia olen tehnyt pikkuhiljaa kesän aikana :)

Oletko sinä tuunannut joskus vanhoja huonekaluja?



Jälkeen tuunauksen

Ennen tuunausta

Tuoli takaa

Tuolin puunsyyt näkyvät  vielä vahauksen jälkeen 


Hyvää viikon alkua ja kiva kun kävit blogissani <3



10 kommenttia:

  1. Kauniit tuolit olet tuunannut:)ihanasti näkyy nuo puunsyyt:)
    Minulla ois pottukappa vuodelta 1959,pölijä maalasin joskus oranssilla maalilla:)))
    ikuisuus projekti!
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Liisa :) .. vai sai pottukappa oranssin värin ;D .. eikun uutta maalia vaan pintaan jos ei oranssista pidä :))

      Poista
    2. :) no nyt on semmonen harmaa kausi menossa,(vähän niinkuin itekki:),haluaisin kapan alkuperäisen värin eli harmahtavan -puun:) pintaan.saapa nähä milloin inspis iskee ,kova homma öljymaalia vielä:))))))

      Poista
    3. joo,harmaat on muotia :).. alkupetäistä väriä suosin itsekin ja toivotaan inspistä vaikka kovatöinen onkin!
      Yhteen aikaan oranssi oli kovasti muotia vanhoissa keittiönkaapeissa, puusohvissa,rukeissa ja myös vihreätä käytettiin paljon :))

      Poista
  2. Wautsi, ompas upeaa jälkeä. Kaunista <3 Itse en ole tainnut huonekaluja tuunailla, mutta ihaillut kovasti sitä taitoa, jota se vaatii :) Kivaa tiistaita Sinulle Anu <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hilu <3 .. rohkeasti vaan kokeileen tuunaamista ja jos on joku vanha tuoli ynm varastossa niin voi vähän harjoitella .. kunhan ei mitään arvokasta antiikkia rupea maalaileen ;D
      Samoin Sinulle Hilu <3

      Poista
  3. Tulipas mukavan freesit tuoleista tuunauksen jälkeen. Vanhoja huonekaluja ei ole tullut itse tuunailtua, ellei nyt yhtä jakkaraa lasketa mukaan. Siskoni sen sijaan tykkää entisöidä huonekaluja ja on siinä tosi taitava. Ehkä menen joskus hänen oppiinsa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jani ja mukava kuulla, että siskosi pitää huonekalujen entisöinnistä ja hänellä on vielä taito tehdä sitä :).. kyllä kanattaa mennä hänen oppiin!

      Poista
  4. Tulipa todella hieno lopputulos, ihanan raikas! :) Itsekin olen joskus käyttänyt tuota puuvahaa, se on kyllä hyvä tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Piia ja tykkään kyllä itsekin,että tuolien ilme raikastui kummasti vahauksen jälkeen :).. vielä kun saisi nuo kangasosat tuunattua uusiin niin olisin tyytyväinen!

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...