keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Betoniaskartelua: pitsiruukut

Tein vähän lisää noita betonisia pitsiruukkuja koska löysin kirpparilta kivoja pikku pitsiliinoja jotka nappasin mukaan ihan ruukkuja varten. Omatekemät ylimääräiset pitsiliinat olen jo käyttänyt aiemmin tekemiini pitsiruukkuihin.
Betoni pitsiruukkuihin tarvitaan vain askartelubetonia ja vettä.Sekoitetaan ohjeen mukaan massa ja uitetaan kostutetut liinat kunnolla betoniliejussa sekä nostetaan ylösalaisin kuivumaan sopivan astian päälle.
Pitsiruukkuja voi käyttää tuikkukippoina tai kukkien suojaruukkuna ja miksei vaikka lampunvarjostimena, mutta silloin täytyy jättää pohjaan reikä lampun johtoa varten.

Oletko sinä käyttänyt askartelubetonia tai tavallista ja mihin?


Neliön muotoisesta pitsiliinasta tehty ruukku


Valo tulee kivasti ruukun rei'istä läpi


sama pitsiruukku kukkapurkin suojaruukkuna

Tässä matala pitsiruukku tuikkukippona

ja sama kukkamaljakon alla..

ja pitihän siihen maljakkoon kukatkin hakea <3


Mukavaa kesää ja kiva kun kävit blogissani <3




4 kommenttia:

  1. Oih..miten kauniita betonikoristeita♥ Nuo pitsiliinat on ihania ruukkuina! Muutamana syksynä olen noita betonitöitä tehnyt, kivaa mutta kauhean sotkuista puuhaa:) Mukavaa loppuviikkoa 😍👋

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Päde ❤️ .Totta puhut on sotkuista hommaa ja itse joutuu vielä sotkunsa siivoon 😂
      Ihanaa viikonloppua myös Sinulle ❤️

      Poista
  2. Kivoja ruukkuja ja tuikkukippoja. Olen nähnyt monella nyt erilaisia betonielementtejä, ne tuntuvat olevan aika suosittuja. Pitäisi varmaan itsekin hankkia tuota askartelubetonia ja kokeilla väsätä jonkunlaisia joulukoristeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Leena ja ovat kyllä suosittuja.Kannattaa kokeilla on ihan mukavaa puuhaa,mutta vähän sotkuista ;) Kesä on ehkä paras ajankohta noiden tekemiseen.. vaikka ulkosalla vielä niin ei sotkut haittaa ja kuivuvatkin paremmin/nopeammin.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...